Nu gör vi det enklare (och billigare) att stödja Stiftelsen för Östersjölaxen med ett nytt stödmedlemskap. Från och med nu så kan du bli stödmedlem för bara 250 kronor per år – vill du ha boken Baltlax så kan du göra en donation och få den lös, vill du hellre ha en mössa från Patagonia så kan du donera en summa för att få en mössa.

Enkelt uttryck så delar vi upp allt det som du kan få i de färdiga paketen – stödmedlemskap, bok, mössa och pin. Du kan fortfarande få allt allt i ett paket – eller välja de delar som du vill ha. Vår pin kan dock bara fås av medlemmar – antingen i samband med att du donerar för ditt ditt stödmedlemskap eller i efterhand.
Stödmedlemskap – 250 kronor/år
Boken Baltlax – 350 kronor
Mössa från Patagonia – 450-550 kronor
Pin – 125 kronor
Pengarna går oavkortat till våra arrenden av fiskeplatser för att få bort laxfällor och andra fångstredskap längs den svenska Östersjökusten.
Du hittar allt i vår butik