LAXSKYDDARE – FÖRETAG 

– ett enkelt sätt att stödja vårt arbete – här är de företag som, gör det

Du och ditt företag kan göra skillnad
– bli laxskyddare!

Även företag och organisationer kan bli laxskyddare och det på två sätt:

– Laxskydd – en del av priset som betalas för en produkt, till exempel ett fiskekort, går till Stiftelsen för Östersjölaxen
– Laxskyddare – du skänker/donerar en summa till stöd för vårt arbete

Stiftelsen för Östersjölaxen jobbar för en långsiktig och hållbar laxförvaltning där vi tar hänsyn till bestånd, status och naturlig produktion. Vi ska inte ta ut mer lax än vad beståndet tål. Det handlar om att tänka på framtiden, för oss, miljön och för laxen.

Vi jobbar konkret, ute på fältet och i nära samarbete med förvaltningsorganisationer ute i landet. Det konkreta arbetet betår i att vi arrenderar fiskevatten och fiskeplatser. På det sättet kan vi få bort laxfällor och fångstredskap längs Östersjökusten. Vi stöder förvaltningsorganisationer direkt med bidrag och vi ger bidrag till forskning.

Sponsor

Du och ditt företag, din organisation kan göra skillnad som sponsor och genom att donera en summa till Stiftelsen för Östersjölaxen. Pengarna går direkt till konkreta åtgärder. Vi har inte satt några nivåer och har inga krav på att du ska donera en viss summa för att få synas här. Alla bidrag är välkomna och allas hjälp är värdefull.

En riktlinje för ett bidrag, en donation kan vara det en procents mål (1% av omsättningen) som satts upp i andra sammanhang i olika former av miljövårdsarbete men se det som ett riktmärke, inget krav.

De företag och organisationer som donerar till Stiftelsen flör Östersjölaxen syns här – på den här sidan med sin logotyp. Du får också använda märket ovan och ha det på ditt företags hemsida om du vill. Länka gärna hit.

Laxskyddare innebär att du donerar en summa.
Laxskydd innebär att du tar en del av priset för dina varor och tjänster och donerar det till Stiftelsen för Östersjölaxen.

Hur du vill stödja vårt arbete avgör du och med vilken summa. Alla bidrag är värdefulla och du och ditt företags logotyp kommer med här i ett år från och med det datum då donationen gjordes. För redovisningens skull så får ni naturligtvis en faktura.

Så här gör du

En donation är enkel – kontakta oss, mikael@balticsalmonfund.com, så ser vi till att du får en faktura och möjlighet att skicka över din logotyp. Resten sköter vi.

 

Alla företag och organisationer som är laxskyddare får ett diplom – att sätta på väggen som ett bevis på ert värdefulla stöd.

Här de företag och organisationer som är Laxskyddare

 

 

 

Slå på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet är gratis och kommer då och då, när vi har något viktigt att berätta. De uppgifter du lämnar till oss stannar här och kommer inte att säljas vidare. Vi kommer bara att använda dina uppgifter för Stiftelsens för Östersjölaxen eller Laxskyddare.

GÅ MED NU!

Klicka för att bli LaxSkyddare

Laxskyddare.se är en del av Stiftelsen för Östersjölaxen.
Support för tekniska frågor: helpdesk@winterkvist.com